Overwater Grondbeleid Adviesbureau

Werken bij Overwater Grondbeleid

Werken bij Overwater Grondbeleid Adviesbureau houdt in uitdagend werk bij een zich steeds doorontwikkelende organisatie, in een persoonlijke werkomgeving met zorg en aandacht voor elkaar, een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een mooi carrièreperspectief. Wanneer je na het lezen van de informatie op onze website interesse hebt om bij ons de volgende stap in je carrière te zetten, dan ben je uiteraard van harte uitgenodigd een open sollicitatie met CV te sturen aan Jeroen Krijgsman, jkrijgsman@overwater-grondbeleid.nl. Ook voor een eventuele (afstudeer)stage kun je contact met ons opnemen.Uitdagend werk

Overwater Grondbeleid Adviesbureau opereert landelijk op het snijvlak van juridisch en taxatie-technische zaken in het kader van overheidsaansprakelijkheid. Wij adviseren bij stedelijke en landelijke gebiedsontwikkelingen, taxeren (in het kader van schadeloosstellingen) en passen grondbeleidsinstrumenten toe.

Junior medewerkers worden goed begeleid door de meer ervaren collega's. De combinatie van training-on-the-job met aanvullende opleidingen zorgt voor een stevige basis voor een bloeiende carrière.

Ervaren medewerkers hebben de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf vorm te geven aan een eigen praktijk. 
 

Ontwikkelende organisatie

We werken steeds aan organisatieontwikkeling. Iedereen binnen het bedrijf kan daar desgewenst aan bijdragen. Intern organiseren we via het Kenniscentrum kennismanagement, dienstenontwikkeling en studieoverleg. Kennis delen vinden wij erg belangrijk! Van elkaar kunnen we leren. 
 

Persoonlijke werkomgeving

Jouw moderne werkplek bevindt zich in een sfeervol monumentaal pand in Strijen in de Hoeksche Waard. Je beschikt over een eigen kantoorruimte of deelt deze met maximaal 2 collega's.  

Een groot deel van onze medewerkers woont in omliggende steden zoals Rotterdam, Dordrecht, Breda en Roosendaal. Wonen in de stad en landelijk werken! We zijn goed te bereiken en er is volop gratis parkeergelegenheid. We houden van een gezellige kantoorborrel en een leuk uitje. Tussen de middag lunchen veel collega's gezamenlijk in de voormalige raadzaal in ons pand,  mogelijk gevolgd door een gezonde wandeling door het Oudeland van Strijen.

Om ieders competenties te kunnen versterken, worden er regelmatig functionerings- en beoordelingsgesprekken gehouden. Hier wordt samen gekeken waar de onderlinge behoefte ligt, bijvoorbeeld over te volgen studies of cursussen, zowel op het gebied van kennis als van vaardigheden.


Er wordt hard gewerkt, maar zeker ook plezier gemaakt.
Persoonlijke aandacht voor elkaar is heel belangrijk, in voor- én tegenspoed!

Goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden

Werken bij Overwater Grondbeleid Adviesbureau betekent een goed salaris en een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstelende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Een fulltime werkweek bestaat bij ons uit 40 uur, die je flexibel kunt indelen. Ook heb je bij ons snel perspectief op een vast dienstverband en behoort een leaseauto in veel gevallen tot de mogelijkheden.

Carrièreperspectief
Het carrièreperspectief is:
  • de kans op het doorontwikkelen van kennis en ervaring gericht op het worden  van een specialistische deskundige;
  • het met een grote mate van zelfstandigheid kunnen inspelen op veranderingen en kansen in de markt;
  • het kunnen leveren van een bijdrage aan het zich permanent doorontwikkelen van ons kantoor;
  • het als senior gaan opleidien en aansturen van collega's.
 


       Wil je meer weten?

       

       Jeroen Krijgsman staat je graag te woord
       bijvoorbeeld bij een kop koffie.