Overwater Grondbeleid Adviesbureau

Open sollicitaties

Wij stellen open sollicitaties altijd op prijs!
Niet alleen ervaren grondzakendeskundigen, -juristen of taxateurs nodigen wij van harte uit om kennis te maken, maar ook mensen die aan het begin van hun carrière staan of mensen die affiniteit hebben met onze werkzaamheden. 
Wij investeren graag in jong talent om jullie in de praktijk de kneepjes van het vak te leren. Denk hierbij aan het opleiden juristen of taxateurs die zich verder willen ontwikkelen tot grondzakendeskundige of - jurist.

Voor de volgende functies stellen wij open sollicitaties zeer op prijs:

Grondzakendeskundigen die kennis en ervaring hebben met zaken als grondverwerving, onderhandelen, schadeloosstelling en relevante wetgeving en jurisprudentie. Een grondzakendeskundige taxeert én past grondbeleidsinstrumenten toe.

Taxateurs die kennis hebben van het toepassen van grondbeleidsinstrumenten of die willen verwerven om zo een grondzakendeskundige te worden. Planeconomische kennis vinden wij een pré.

Ook indien u over andere kwaliteiten beschikt die naar uw mening van meerwaarde kunnen zijn voor ons bedrijf, staan wij open voor kennismaking. Neem dan gerust contact met ons op.

Contactpersoon: Jeroen Krijgsman staat u graag te woord,  j.krijgsman@overwater-grondbeleid.nl of 06-13229167.